Bookmark and Share

Kirjailijat


Steve McVey

Steve McVey

Steve McVey on yhdysvaltalainen puhuja, pastori ja kirjailija. Hän on myös Tampa Bayssä sijaitsevan Grace Walk Ministries -palvelutyön johtaja. Tähän mennessä Steve McVeyn kirjoja on painettu yli 500 000 kappaletta useille eri kielille. Hänen isännöimänsä kristilliset radio- ja televisio-ohjelmat ovat erittäin suosittuja Yhdysvalloissa.  

Tutustu pastori Steveen paremmin:GWM

Blogspot

 


Åge M. Åleskjaer

Åge M. Åleskjaer

Åge M. Åleskjaer toimii pastorina Norjassa v. 1985 perustamassaan Oslo Kristne Senter -seurakunnassa, joka on vuosien aikana kokenut valtavaa kasvua. Tällä hetkellä lähetyshenkisessä seurakunnassa on n. 3000 jäsentä. Åge M. Åleskjaer on arvostettu puhuja, jonka rohkaisevat ja humoristiset saarnat ovat tuoneet ilon ja vapauden monelle.

Tutustu pastori Ågeen paremmin OKS:n kotisivuilla:

OKS

 

 


Colin Urquhart

Colin Urquhart
Colin Urquhart on Englannin West Sussexissa sijaitsevan Kingdom Faith -seurakunnan ja palvelutyön perustaja ja johtaja. Hänen yli 40 vuotta kestänyt palvelutehtävänsä on laajasti tunnustettu ja arvostettu kaikkialla maailmassa. Colin Urquhart on kirjoittanut yli 30 kirjaa ja niitä on käännetty useille kielille. Yksi tunnetuimmista aiemmin suomeksi käännetyistä kirjoista on evergreen "Totuus vapauttaa sinut".

Tutustu pastori Coliniin paremmin: 

KF

 


Albert Benjamin Simpson

A.B. Simpson
A.B. Simpson (1843-1919) oli yksi aikansa merkittävimmistä kristillisen työn tekijöistä, palava sielujenvoittaja, aktiivinen uusien uskovien kasvattamisessa ja kristittyjen työntekijöiden kouluttamisessa. Hän kirjoitti 70 kirjaa Raamatusta ja kristillisestä elämästä. Monet hänen hengelliset laulunsa ja runonsa ovat täynnä innoitusta ja totuutta.