Maailman yhdentyminen

PEKKA LAHTINEN on nyt kirjoittanut tämän laajennetun teoksen jo kahdesti loppuunmyydystä menestyskirjasta Maailman yhdentyminen. Lahtisen muita menestysteoksia ovat  kirjat: Happi O2, Luojan lääkkeet, Luojan lukuja, Verkko kiristyy sekä Ufojen arvoitus ratkeaa.

Miksi Suomen päättäjät ovat EU:n kannalla? Miksi ja miten Suomen ja koko maailman taloutta ajetaan alas? Kuinka kasvihuoneilmiö liittyy maailman yhdentymispyrkimyksiin? Totuus AIDSista ja sen synnystä – miksi tiedotusvälineet vaikenevat? Mitä vapaamuurarien rituaaleissa tapahtuu … .mitä heidän ylin johtonsa salaa tavallisilta jäseniltä? Mitkä ovat salamyhkäisen Bilderberg-ryhmän päätavoitteet?

Maailma on parhaillaan voimakkaiden muutosten kourissa. Käyttäen apunaan luomiaan ongelmia, uhkakuvia ja velkaa kulissien takainen valtaeliitti tekee kaikkensa ajaakseen maailmaa uuteen järjestykseen, jossa yksityisyys ja itsenäisyys ovat historiaa. Pekka Lahtinen osoittaa tässä kirjassa kiistattomasti, että Euroopan Unioni on osa tuota suurta ja salaista suunnitelmaa, se on tärkeä virstanpylväs yhden ainoan maailmanhallituksen aikaansaamiseksi.

Elämme todella hyvin erikoista aikaa. Samalla kun salaliittojen vuosisatoja vanha suunnitelma maailman yhdentymiseksi on toteutumassa, myös Raamatun profetiat käyvät kirjaimellisesti toteen. Jos haluat selityksen maailman tilaan ja myös elämän perimmäisiin kysymyksiin, lue tämä kirja. Se on erittäin paljastava.

LAAJENNETTU PAINOS SISÄLTÄÄ SEURAAVAT KAPPALEET:

SALAINEN HANKE MAAILMAN YHDENTYMISEKSI KIRISTYY YHÄ ENEMMÄN

Euroopan Unioni

Suomen pohjavedet uhattuna

Kansainvälinen valuuttarahasto

Syyskuun 11. päivä 2001

Lisää kontrollia

Mikrosirut tulevat

HAARP

Lentäviä lautasia

Usko ilmaston lämpenemiseen rakoilee

Sikainfluenssa

Maailman talous suuressa vaarassa

Pimeys lisääntyy – katse Jeesukseen

Liitteet

Tekijä: Pekka Lahtinen

Kustantaja: Helmi Media

Ulkoasu: Nidottu

Painovuosi: 2010,

3. Laajennettu painos

Sivuja:204

ISBN 978-952-5817-17-1

 

22,00