Nauti seksistä – hyvistytön opas

20,00 

Kuvaus

Nauti seksistä! – Hyvistytön opas – Sheila Wray Gregoire

Nauti seksistä! – Hyvistytön opas sisältää Sheila Wray Gregoiren tarjoamia innostavia seksivinkkejä ja oheita nautinnollisempaan seksiin.

Sheila Wray Gregoiren mukaan todennäköisesti kaikkein eniten seksistä nauttii naimisissa oleva ja uskonnollisen vakaumuksen omaava nainen. Toisin sanoen juuri se, jota Sheila kutsuu tässä kirjassaan hyvistytöksi!

Upea seksielämä ei ensisijaisesti edellytä mitään erityistä käyttäytymistä tai pukeutumista. Ensimmäinen edellytys on, että me ymmärrämme, mitä tarkoitusta varten Jumala on luonut seksin. Sen jälkeen me voimme oppia nauttimaan kaikista eduista, joita tuo tieto meille tarjoaa. Sheila Wray Gregoiren mukaan me voimme kokea täydellisen seksuaalisen nautinnon oman aviomiehemme kanssa.

Sinäkin voit nauttia seksistä.

Nauti seksistä! – Hyvistytön opas on suora ja ajankohtainen. Se tarjoaa kristilliseen arvomaailmaan perustuvia ohjeita ja vastauksia niihin kysymyksiin, joita kihloissa olevilla, juuri naimisiin menneillä tai jo pidempään naimisissa olleilla naisilla voi olla seksistä. Nauti seksistä! -kirja on kirjoitettu keskustelevaan sävyyn, ja mukana on paljon hauskoja esimerkkejä elävästä elämästä. Seksissä ei ole kyse pelkästään fyysisestä nautinnosta. Seksi on myös suhdetta ylläpitävä ja hengellinen kokemus. Nauti seksistä! Hyvistytön opas auttaa meitä ymmärtämään, miksi sitoutuminen kristilliseen avioliittoon on mitä parhain ohje nautinnolliseen seksiin!

Olitpa sitten menossa naimisiin, vastavihitty aviovaimo tai vasta suunnittelemassa omaa tulevaisuuttasi, Nauti seksistä! auttaa sinua ymmärtämään, miksi hyvistytöillä ON hauskempaa!

Nauti seksistä! -kirja on kirjoitettu kaiken ikäisille naisille. Yksi kirjan luvuista on kirjoitettu erityisesti miehille ja kirjan sanoman tulisikin tavoittaa myös kaikki miehet. Kirjan avulla aviomiehet voivat oppia lisää naisesta ja ymmärtää enemmän siitä kuinka nainen kokee seksin ja miten mies voi auttaa vaimoaan pääsemään huipulle.

Nauti seksistä! Hyvistytön opas palkittu Kanadassa!

Nauti seksistä! Hyvistytön opas on palkittu Kanadassa vuonna 2012 vuoden kristillisenä kirjana.

Sheila Wray Gregoire ja hänen miehensä Keith Gregoire kiertävä paljon ympäri Kanadaa ja Yhdysvaltoja pitämässä avioliittoseminaareja ja Girl Talk -iltoja. Sheila kertoo ajautuneensa seksi-leidiksi siksi, koska kukaan muu ei suostunut puhumaan seksistä avioliittoseminaareissa. Sheilalla ja Keithillä on kaksi aikuista tytärtä ja he asuvat Kanadassa. Myös toinen heidän tyttäristään on kirjailija.

Uusi Sheila Wray Gregoiren aviopareille tarkoitettu seksiopas ilmestyy joulukuussa!

Loppuvuodesta 2018 ilmestyy suomenkielellä myös toinen Sheila Wray Gregoiren kirjoittama seksikirja, 31 Days to Great Sex, joka on käytännönläheinen opaskirja aviopareille. Jokainen kirjan 31 luvusta sisältää oman kirjoituksen miehelle ja naiselle, sekä yhteisen kirjoituksen käytännön harjoitteluun liittyen.

Kovakantinen, sidottu

Sivuja: 340

Painettu Suomessa, FSC-sertifioidulle paperille (Bookwell Oy, Porvoo)

Kustantaja: Liekkikustannus Oy

Kääntäjä: Eeva Järvinen

Julkaistu: 2017

ISBN: 978-952-68534-1-3

EAN: 9789526853413