Ale!

Raamatun talous

Raamatun talous on ainutlaatuinen kirja, joka on tullut todelliseksi kristilliset arvot omaavien käsikirjaksi ja oppaaksi hyvään taloudenhoitoon.

Uskovat ovat kaivanneet raamatullista perustaa sille, miten heidän pitää järjestää yksityistaloutensa, miten perustaa yritys ja miten hoitaa sitä, tai mikä talousjärjestelmä maassa pitäisi olla.

Tunnettu ruotsalainen liikemies Anders Wall kirjoittaa kirjasta näin: “Toivon monien lukijoiden huomaavan minun laillani sen, kuinka kristilliset arvot; olivatpa ihmiset kristittyjä tai eivät, ovat vaikuttaneet elinkeinoelämään ja yhteiskunnan kehitykseen kaikkina aikoina. Kirjan luettuaan toivoo, että kristillinen opetus taas saisi sijaa kouluissakin.”

Hennes & Mauriz -vaateketjun yksi omistajista  ja Ruotsin rikkaimpia ihmisiä Stefan Persson on sanonut Dagens Industri -lehden haastattelussa: ”Eurellin veljekset ovat oikeassa…”

Jan-Gunnar ja Per-Olof Eurell ovat kaksosia, ekonomeja ja johtajia Ruotsin elinkeinoelämässä. He ovat omistaneet paljon aikaansa Raamatun tutkimiseen. Heidän akateeminen koulutuksensa ja ammatillinen kokemuksensa antavat heille ainutlaatuisen kyvyn ymmärtää ja tuoda selkeästi esiin Raamatun näkemyksiä taloudesta. He ovat tuoneet myös tv:ssä radiossa ja lehdissä esiin näkemyksiään siitä, että Jeesus on hyväksi elinkeinoelämälle ja kansakunnan hyvinvoinnille. Kun alkuperäisteos ”Kan man tjäna pengar och tjäna Gud?!” – suom. Raamatun talous – ilmestyi ruotsiksi, siitä tuli hetkessä bestselleri, jonka kaksi painosta myytiin nopeasti loppuun.

Kustantaja: Helmi Media Oy

Ulkoasu: Nidottu

Koko: 130 x 198 mm

Sivuja: 288

ISBN 978-952-5817-12-6

 

18,00 

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,